Viktig information om coronaviruset
Ford Service ger dig olika möjligheter när det gäller att serva din Ford rätt. Ford Motorcraft och Ford Originalservice täcke

Ford Service

Genom att lämna bilen till oss kan du känna dig trygg i förvissningen att ingen annan kan Ford bättre än vi. Vi har specialutbildade tekniker och mekaniker, all nödvändig utrustning, den senaste programvaran och som en extra förmån får du alltid Ford Assistans när du servar hos oss, oavsett ålder och körsträcka på bilen.


Tryggt och säker service
Vi erbjuder givetvis kontaktfri service för din Ford, så du kan känna dig trygg att lämna in din bil hos oss. Med vår kontaktfria service kan du lämna och hämta upp din bil hos oss utan att besöka vår kundmottagning, vi i möter upp utanför. För att kommunicera använder vi vårt kontaktfria digitala kommunikationsverktyg Ford Video Check. Vi skickar ett filmklipp till din mobil där vi redovisar vad vi åtgärdat och vad vi rekommenderar dig att tänka på eller åtgärda. Är du behov av en ersättningsbil så försöker vi lösa det. Vi arbetar alltid med högt ställda krav på hygien, säkerhet och renlighet. Både för din och för vår personals säkerhet. Kontakta oss för mer information eller bokning. 

 • Ford Service
 • Ingen kan Ford som vi.

  Eftersom vi byggt din bil kan vi den utan och innan. Alla arbeten utförs på auktoriserade Fordverkstäder av specialutbildade Fordtekniker och självfallet enligt Fords instruktioner. Givetvis används alltid Ford Originaldelar, noggrant utprovade av Ford för Ford.

  Boka service


Vårt mål är att hjälpa dig att hålla din Ford i toppform så att den behåller sitt andrahandsvärde – utan att kompromissa med komfort eller säkerhet.

Ford Economy Reservdelar och tillbehör

Ford Assistans

När du köper en ny bil hos Ford får du med ett års vägassistans, Ford Assistans helt kostnadsfritt. Ford Assistans förlängs därefter varje gång du servar din bil hos någon av våra auktoriserade verkstäder. Tjänsten hjälper dig om du skulle få problem med bilen, punktering på däcket eller något annat som gör att du inte kan fortsätta din resa. Ford Assistans följer din bils serviceintervall, så länge du servar enligt Fords riktlinjer och hos en auktoriserad Fordverkstad är du berättigad tjänsten. Ford Assistans gäller alla Fordbilar oavsett bilens ålder eller mätarställning.

 • Ford Assistans
 • Vi hjälper dig på vägen

  Oavsett om du bokar en Ford originalservice eller om du har en äldre bil och väljer en Ford Economy service ingår alltid Ford Assistans, oavsett bilens ålder eller körsträcka. På så sätt är du alltid tryggt på väg dygnet runt och i nästan hela Europa.

  Ford Assistans

Reservdelar och tillbehör


 • Ford Reparationer
 • Din Ford kan bli lika unik som du

  Du har alla möjligheter att göra din Ford precis lika unik som du med vårt breda utbud av tillbehör. Från våra praktiska lasttillbehör och säkerhetspaket till  våra snygga exteriöra och interiöra stylingpaket. Det finns något för alla smaker och behov.
    Reservdelar och tillbehör

Förarhandböcker och snabbguider

Ford ger dig tillgång till snabbguider och instruktionsböcker online till de flesta nyare Fordmodeller. På så sätt kan du enkelt ta del av information om underhållsintervall, varningslampor och annan värdefull fakta om din Ford.

Bilåtervinning

Vi som säljer bilar har ett producentansvar att ta hand om uttjänta bilar på ett miljöriktigt sätt. Ford samarbetar med Bilretur och Bil Sweden.

Kontakta ossBoka service

Aktuella erbjudanden

Visa alla de senaste erbjudanden från Skobes Bil

Aktuella nyheter

Se alla de senaste nyheterna från Skobes Bil